top of page

ABOUT

''Live to Inspire''

  • Facebook - Black Circle

Volg mij op

Facebook en blijf op de hoogte van al mijn bezigheden.

Van jongs af aan is Marlou (geboren 23 mei 1986) al bezig met muziek en theater.

Op haar 8ste volgde ze al theaterworkshops, waar ze tot de ontdekking kwam dat naast toneel, zingen ook iets was wat ze erg leuk vond.

Toen Marlou eenmaal naar de middelbare school ging wist ze zeker dat muziek meer dan gewoon een hobby was. In de 4de klas van de HAVO besloot ze auditie te doen voor de HAVO voor Muziek en Dans, een opleiding van Codarts in Rotterdam, waarop ze werd aangenomen.

De laatste twee jaar van de HAVO heeft ze daar doorlopen en daarmee ook meteen de vooropleiding van het conservatorium behaald.

In 2010 is Marlou gaan studeren aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar zij alles leerde over haar stem, zangtechniek en veel ervaring heeft opgedaan in het maken en spelen van verschillende voorstellingen.

Naast haar opleiding gaf Marlou al snel zangles aan kinderen en begeleide zij kinderen en volwassenen tijdens de muziektheatervoorstelling R.A.T.T.I.

​In januari 2013 stond Marlou in verschillende theaters met de voorstelling Tune !n van Boink Theaterproducties. Voor deze voorstelling schreef ze alle arrangementen en was zij één van de castleden.

Voor haar afstuderen maakte zij een eigen muziekvoorstelling genaamd Coulda Woulda Shoulda die zij in meerdere theaters heeft gespeeld. In juli 2013 is ze afgestudeerd als Vocal Artist aan de Dutch Academy of Performing Arts.

Daarnaast is Marlou zich verder gaan verdiepen in de zangtechniek EVTS om zich door te ontwikkelen als zangcoach. Na het behalen van haar diploma heeft ze de zangschool Clear Notes opgericht en geeft zanglessen en workshops.

Sinds kort is Marlou ook als zangcoach werkzaam bij Muziekhuis Oudewater en ExpresZie in Lopik.

Als zangeres is Marlou sinds 2008 de frontzangeres van coverband De Koffers en akoestisch kwartet UnderKoffer. Ook heeft zij samen met Maria de Bruin Vocal Group Central opgericht en vormt zij het akoestisch duo JustLou met Justin van Reijen.

​Naast al haar muzikale bezigheden houdt Marlou zich ook bezig met het organiseren van verschillende evenementen. Zo is zij al vier jaar één van de organisatoren van het festival Huiskamer van de Stad Gouda; organiseert zij samen met haar man Jasper Vink (van AV bedrijf AVS) al een aantal jaren Koningsnacht Stolwijk en Stolwijk Live en heeft zij in 2014 een benefiet georganiseerd voor Serious Request. 

bottom of page