top of page

Als zangeres is Marlou betrokken bij verschillende bands en projecten. In ieder project laat ze een andere kant van zichzelf zien: van podiumbeest tot intiem en breekbaar.

Hier vind je een overzicht van alle formaties waar Marlou mee te boeken is. Heb je een speciaal verzoek? Geen probleem! Neem gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

De Koffers

De Koffers vormen een allround coverband die voor heel veel doeleinden kan worden ingezet. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van festival tot groot tentfeest. De Koffers weten er wel raad mee.

 

De band brengt een mix van de hedendaagse hits zoals: Pharell Williams, Caro Emerald, Lady Gaga, Guus Meeuwis tot dance van Swedish House Maffia en Avcii en de welbekende oldies zoals The Doobie Brothers, Jacksons 5, Elvis, Doe Maar en vele andere.

 

De Koffers zijn in alle stijlen thuis en overal voor in. Elk nummer krijgt een eigen jasje zonder het orgineel al te veel geweld aan te doen. 

De kracht van de band zit hem in het plezier dat de 5 bandleden met elkaar beleven aan het maken van muziek en dat stralen ze dan ook uit!

De energie is hoog en overal waar De Koffers speelt gaan de voetjes van de vloer.

Marlou is sinds 2008 de frontvrouw van De Koffers.

JustLou

Samen met Justin van Reijen vormt Marlou het akoestische duo JustLou. Met akoestische gitaar en 2 stemmige zang brengt JustLou popliedjes van vroeger en nu in een eigen akoestische jasje.

JustLou is o.a. zeer geschikt voor bedrijfsfeestjes, bruiloft recepties, tuinfeestjes, huiskamerconcerten en kleine festivals.

 

Eigen Werk

Marlou schrijft al een aantal jaar ook zelf liedjes. Tijdens haar afstuderen in 2013 speelde ze de solovoorstelling ''Coulda Woulda Shoulda''.

Een muziektheatervoorstelling met alleen eigen werk. Marlou heeft daarna een band gevormd en regelmatig opgetreden. Op dit moment is Marlou minder actief met de band en is rustig nieuwe nummers aan het schrijven.

UnderKoffer

UnderKoffer is een akoestisch kwartet dat is ontstaan uit coverband De Koffers. Met enkel akoestische gitaren, bas, percussie en zang speelt UnderKoffer easy-listening covers van vroeger 
(Michael Jackson, The Beatles, Prince ) tot nu 
( Amos Lee, Lianne La Havas ) in een jazzy jasje.
UnderKoffer is uitermate geschikt voor kleine feesten en partijen, de receptie op een bruiloft, huiskamer concerten of voor de lazy sunday afternoon in een kroeg of restaurant.
UnderKoffer heeft weinig ruimte nodig en speelt geheel akoestisch of licht versterkt.

 

bottom of page